Info

Slimme Spelletjes is leverancier van diverse educatieve spellen en materialen. Wij zijn gespecialiseerd in spellen en materialen voor (hoog)begaafde kinderen. Deze kinderen hebben speciale behoeften wat betreft speel- en leermaterialen.

Maar deze spellen zijn niet alleen leuk voor de (hoog)begaafde kinderen, ze zijn geweldig leuk voor iedereen, en bieden jong en oud een uitdaging. Veel van de spellen hebben verschillende niveaus en moeilijkheidsgraad waardoor de spellen breed inzetbaar zijn en door ieder kind van ieder leer- en ontwikkelingsniveau gespeeld kunnen worden. Met een aantal van deze spellen kunnen ook de kinderen met een leerachterstand hun vaardigheden ontwikkelen. Daarnaast hebben wij een aantal materialen die "Beelddenkers" kunnen helpen bij het leren en bij het ontwikkelen van hun vaardigheden.

Voor kinderen hebben deze spellen een positief effect op hun ontwikkeling. De spellen bevorderen o.a. het ruimtelijk inzicht, ontwikkelen concentratie- en aanpassingsvermogen en stimuleren het logisch en probleemoplossend nadenken.

De spellen en materialen kunnen op scholen gebruikt worden bijv. in de plusklas, bij Remedial Teaching of als extra lesmateriaal in de klas. Natuurlijk zijn de spellen ook erg leuk om thuis te spelen met familie of vrienden/vriendinnen.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over een bepaald spel of materiaal dan kunt u altijd contact met ons opnemen: info@slimmespelletjes.nl

 

Problemen met bestellen?

Lukt het niet om de producten in uw winkelmandje te plaatsen?
Dit kan te maken hebben met de beveiliging van uw computer, bijv. een firewall.

U kunt uw bestelling ook per email aan ons doorgeven.