Scholen

De spellen die wij in ons assortiment hebben kunnen niet alleen thuis maar ook heel goed op school gebruikt worden. Ze kunnen als educatief materiaal gebruikt worden niet alleen in de plusklas maar ook gewoon in de klas. Veel van de spellen en materialen kunnen gebruikt worden als pedagogisch materiaal. Ze bevorderen o.a. het ruimtelijk inzicht, logisch denken, ontwikkelen concentratie- en aanpassingsvermogen en stimuleren het logisch nadenken. Met spellen kun je veel cognitieve vaardigheden oefenen.

Veel van de spellen hebben verschillende niveaus en moeilijkheidsgraad waardoor de spellen breed inzetbaar zijn en door ieder kind van ieder leer- en ontwikkelingsniveau gespeeld kunnen worden. Met een aantal van deze spellen kunnen ook de kinderen met een leerachterstand hun vaardigheden ontwikkelen.
Daarnaast hebben wij een aantal materialen die "Beelddenkers" kunnen helpen bij het leren en bij het ontwikkelen van hun vaardigheden. 
 

Mocht u nog vragen hebben dan horen wij dit graag van u. Ook als u op zoek bent naar een product dat niet op onze site staat kunt u contact met ons opnemen.

Scholen kunnen op rekening bestellen, u kunt dit aangeven aan het eind van uw bestelling. U ontvangt de factuur bij uw bestelling, de betalingstermijn is 14 dagen.

 

Lukt het niet om de producten in uw winkelmandje te plaatsen?

Dit kan te maken hebben met de beveiliging van uw computer, bijv. een firewall. U kunt uw bestelling ook per email aan ons doorgeven via info@slimmespelletjes.nl